7 chakra mudras til at afbalancere dit energisystem

Chakraer er centre i menneskets energilegeme, der forbinder de forskellige lag i auraen, så livsenergien kan strømme igennem. Chakraerne trækker energi ind fra omgivelserne og fordeler den i kroppen, men de sender også energi ud. Via chakraerne kan vi påvirke den fysiske krop, følelserne og tankerne på samme tid. Et chakra kan været blokeret af stillestående energi, eller det kan lække energi, og det kan rotere for hurtigt eller for langsomt.

👍 Du kan selv afbalancere dine chakraer for eksempel med farver, ædelsten, toner, æteriske olier, bachblomster, REIKI healing og MUDRAS.

Når vores energi kan cirkulere ubesværet, har vi det nemmere at stå i vores egen kraft og vores resiliens mod stress forbedres. Dermed styrker vi vores krops evne til selvhelbredelse.

Du kan her læse mere om energiarbejde: Link

I klinikken bruger jeg en kombination af kinesiologi, for at afdække energiblokeringer, bachblomster og Reiki healing for at afbalancere chakraerne. Behandlingen kan du booke her: Link
❤️🧡💛💚💙💜🤍

Eksempel rodchakra:

Hvis rodchakraet er i ubalance, kan man opleve lændesmerter, forstoppelse på den fysiske plan. Og f.eks. angst og mangel på tillid på den psykiske plan.

MUDRA (fingeryoga): sæt pegefingeren op mod tommelfingeren. Gentag en eller flere af affirmationerne: Der er altid overflod til mig. Verden er tryg. Jeg er handlekraftig. 2-3 minutter.

Rodchakra fingermudra

Rodchakraet: handler om overlevelse, sikkerhed og jordforbindelse.

Affirmation: „Det er altid overflod til mig. Verden er tryg. Jeg er handlekraftig. Jeg er en succes.“

Her kan du downloade alle 7 chakra mudras, ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev

Bitte aktiviere JavaScript in deinem Browser, um dieses Formular fertigzustellen.
Fornavn og efternavn
Ja tak, jeg vil gerne få de 7 chakra mudras. Samtidig tilmelder jeg mig Klinik Ryås nyhedsbrev med gratis øvelser, aktuelle tilbud, nyttig viden om alternativ behandling og informationer til kurser og workshops. Jeg kan til enhver tid afmelde mig nyhedsbrevet.

Hvis du er interesseret i energiarbejde og vil lære, hvordan du kan afbalancere dit energisystem med REIKI healing, kan du tage REIKI uddannelsen i 3 grader efter Dr. Mikao Usui her: REIKI uddannelse

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.