Klinik Ryå (dansk)

Velkommen i Ryå! Her får du behandling og coaching for krop, sind og sjæl:

Jeg er professional certificeret coach PCC ICF og registreret alternativ behandler RAB, og glæder mig til at hjælpe dig til at leve et sundt og lykkeligt liv.

Du er velkommen i min hyggelige klinik i Ryå :-). Coaching samtaler kan både være online, via telefon eller også som walk and talk.

Jeg er specialiseret i:

  • Løsningsfokuseret coaching (job-, karriere-, livscoaching)
  • Empowerment forløb: fra burnOUT til burnON, antistress program
  • Kinesiologi, Brain Gym – indlæringskinesiologi, Kinergetics
  • Transformationskinesiologi
  • RESET behandling (kæbeafspænding)
  • PSYCH-K psykologisk kinesiologi
  • Bachblomster terapi
  • Chakraafbalancering
  • REIKI healing og REIKI uddannelse

Empowerment:

EMPOWERMENT forløb: hvis du sider fast, er gået i stå og ønsker dig en forandring, men ved hverken hvad og hvordan. Hvis du har for mange tanker eller for mange følelser, som er svært at håndtere. Hvis du har mistet energien, tillid og glæden. Hvis det føles som om du ikke ved hvem du egentlig er, hvad du kan og hvad du vil.

Jeg hjælper dig med at finde din indre power, finde din styrke, finde ind i din kerne, finde dig.

Læs om empowerment forløbet her: Empowerment

Empowerment

Coaching:

coaching

En coaching samtale hjælper dig med at finde indre styrke, løsninger og ny fokus. Du får klarhed, sparring og inspiration til bl.a. at håndtere konflikter, din karriere, eller dit livsformål.

Jobcoaching, karrierecoaching, livscoaching, ledelsescoaching, teamcoaching. Læs mere her: Coaching til dig.


Kinesiologi:

Hjælp til at understøtte kroppens selvhelbredelse, f.eks. hvis man døjer med smerter, søvnproblemer, fordøjelsesbesvær, manglende energi og overskud.

Hjælp til at håndtere stressende situationer, tankemylder, negative følelser, angst, eksamensskræk, sceneskræk.

Hjælp til at forbedre din indlæring, hukommelse, og koncentration.

Hjælp til at styrke dit selvværd og din selvtillid, og være mere fortrøstningsfuld og modig. Læs mere her: kinesiologi

Kinesiologi

Energimedicin:

Reiki energibehandling, chakra afbalancering og Bachblomster energimedicin: afbalancerer følelser hos både mennesker og dyr, f.eks. angst, savn, sorg, bekymring, vrede, håbløshed, irritation efter chok, m.m.

Her kan du læse mere om energiarbejde og reiki uddannelse


Gratis:

Gratis: her finder du gratis øvelser og tips. Læs mere her: gratis

Gratis infosamtale: Du er meget velkommen til at bestille en gratis infosamtale, hvis du har spørgsmål. Tryk her for: infosamtale


Onlinebooking og priser:

Her finder du alle behandlinger, tilbud, priser, og du kan booke en aftale: Onlinebooking.

Hvis du ikke kan finde en tid der passer dig, så kontakt mig endelig og vi finder ud af det. Kontaktformular


Kontakt:

Adressen: Sandmosevej 16, 9440 Ryå Aabybro

Tel: +45 23 911 233

Skal jeg kontakte dig? Klik her: kontaktformular

Jeg glæder mig til at møde dig 🙂

Mit speciale: Løsninger, som går dybere end dit hoved

Begrænsende overbevisninger og alle slags blokeringer gemmes på et dybere plan, som vores bevidste sind ikke har adgang til. Kinesiologisk coaching finder vej fra hovedet og ind til vores underbevidsthed, således at blokeringer kan findes frem og forløses.

Jeg er både uddannet i klassisk kinesiologi med fokus på den fysiske krop og dens lidelser og i indlæringskinesiologi (BrainGym), hvor man styrker samarbejdet mellem de to hjernehalvdele, således at læse-, stave-, koncentrations- og hukommelsesvanskeligheder kan overvindes.

Som PSYCH-K facilitator omprogrammerer vi i psykologisk kinesiologi negative tankemønstre i vores sind. Med Kinergetics og RESET benytter jeg mig af energetisk kinesiologi, og med transformationskinesiologi udvikler vi vores personlighed i overensstemmelse med vores sjæl.

På baggrund af mine coachinguddannelser har jeg en absolut løsnings– og ressourceorientret holdning og arbejder udelukkende med at (gen-)finde og styrke mine kunders kompetencer og personlig evne til selvhelbredelse.

Lidt om mig

Jeg har realiseret min drøm og er flyttet til Aalborg i august 2016. Selvom jeg elsker mit hjemland Schweiz, har jeg siden mit første besøg i Danmark i 1991 følt en stærk tilknytning og en særlig kærlighed til det dejlige lille land oppe nordpå. Uden at kunne forklare det, føler jeg mig bare hjemme her. Der er mange, der synes, at det var modigt at flytte til et andet land. Det synes jeg faktisk ikke. Hvis du har sådan et hjerteønske, behøver du ikke at være modig, du skal bare stole på din indre stemme.

Og det vil jeg hjælpe dig med. At du kan gå efter dine drømme, at du tør gå et skridt hen i retning af den fremtid du ønsker dig, at du stoler på alle dine kompetencer og ressourcer du bærer inde i dig. Alt er muligt, hvis bare du beslutter dig.

Du kan læse mere om mig her: lidt om mig

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.